Vårdugnaden er i gang!

Det er på tide med årets vårdugnad, og på grunn av den spesielle situasjonen i år blir den gjennomført på en ny og smittesikker måte.

Vi har lagt ut oppgaver på sjau.no, og vi invitterer nå alle beboere til å plukke oppgaver og gjennomføre dem når det måtte passe best. Dugnaden er «åpen» fra og med fredag 22 mai til og med fredag 29 mai. Styret sørger for tilgjengelig utstyr.

For å delta, klikker du deg inn på https://www.sjau.no/sjau/ZcZe7YwzrUL1iQl8tgqC. Det er nødvendig å opprette en bruker eller logge inn med google/facebook.

Som tidligere år vil seksjonseiere som deltar på dugnaden få fratrekk kr 300,- i felleskostnader. Når du plukker en oppgave må du skrive navn og leilighetsnummer i kommentarfeltet tilhørende hver oppgave, slik at vi får registrert dette hos OBOS (som administrerer fakturering).


MvH Styret