Noen som flytter og ikke gidder å kaste søppel?

Vi forstår at folk som flytter sliter og har liten tid. Allikevel bør de kaste sitt avfall der det hører hjemme. Som dette teppet. Nå har vi en gjenbruksstasjon på Smesdad 2-3 KM unna, så det burde ikke være så vanskelig å bli kvitt slikt avfall på en skikkelig måte. Det skal visstnok også være søppel som er etterlatt i gangene på nr 6.

Fortsett å lese «Noen som flytter og ikke gidder å kaste søppel?»

Automatiske nyheter fra våre web-sider på e-post?

Som varslet er FaceBook-siden vår nå lukket/privat/eksklusiv for medlemmene våre.

Det er ikke alle som ønsker å være aktive på FaceBook eller som av andre grunner ikke vil bruke FaceBook for å lese nyheter fra sameiet og delta i diskusjoner og innlegg der. De kan besøke våre web-sider og gå på meny-valget «Aktuelt».

Nyhetsabonnement direkte fra våre web-sider?
Det er nå også mulig å registrere seg som abonnent.  Da vil du automatisk få en e-post hver gang det er publisert en nyhet på siden «Aktuelt».

1) Registrer din e-post
Et slikt abonnement tegnes enkelt ved å gå nederst til venstre på Aktuelt-siden, og registrere sin e-post adresse.  Det ser ut som til venstre her.

 

 

 

2. Se kvittering fra web-siden
Når du har registrert din e-post, får du følgende bekreftelse:

Som du ser, skal du ha fått en e-post, som du må åpne for å gi en endelig bekreftelse på ditt abonnement.

3. Åpne e-post og bekreft abonnementet
Nå åpner du e-posten og bekrefter at du ønsker dette abonnementet.

Den e-posten vil se ut omtrent som til venstre her. Du må nå trykke «Confirm Follow».

 

 

4. Se bekreftelsen på aktivert abonnement
Til sist vil du få en kvittering med tittelen «Subscription Management» fra WordPress.com der status-meldingen sier «Successfully updated your subscription!»

 

 

Neste gang det publiseres en nyhet, vil du altså få en e-post med et ekstrakt av nyheten, og en lenke til web-siden der du kan lese hele innlegget om det er interessant og når det passer deg.


Hilsen styret